Nev Sağlık Grubu
EN
‘Geleceğin doktorları’ hayallerindeki mesleği Nev Esentepe Hastanesi’nde deneyimledi

Era Kolejleri 4. sınıf öğrencileri ve öğretmenleri, 23 Nisan dolayısıyla Nev Esentepe Hastanesi’ni ziyaret ederek, hayallerindeki doktorluk mesleğini deneyimleme şansı yakaladı.

Beyaz önlüklerini giyen geleceğin doktorları, hastanenin farklı birimlerini gezip, doktorlardan bilgi alma imkânı da buldu.

Nev Esentepe Hastanesi’ni temsilen organizasyonda Hastane Genel Koordinatörü Op. Dr. Özgür Türk yer aldı.

Gelecek onların

Öğrencileri hastanede ağırlamaktan dolayı duyduğu memnuniyeti ifade eden Türk, “Nev Esentepe Hastanesi olarak, 23 Nisan etkinlikleri kapsamında çocuklarımızı burada misafir etmekten dolayı son derece mutluyuz. Her biri, ülkemizin geleceği. Yarının doktorları, hemşireleri olarak, hastanemizde sağlık personelinin sorumluluklarını ve görev bilincini birebir yaşama fırsatı buldular. Bu özel günü, mutlulukla hatırlayacaklarına inanıyorum. Bu vesileyle, tüm dünya çocuklarının 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı'nı da yürekten kutluyorum” ifadelerine yer verdi.

Son derece keyifli geçen etkinlikte, çocukların yüzlerindeki mutluluk görülmeye değerdi. Düzenlenen organizasyon, toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.